Διαφήμιση

Υλικά
2 ποτήρια νερού χλιαρό νερό
2 ποτήρια νερού ζάχαρη
3/4 ποτηριού νερού ηλιέλαιο
Ξύσμα και χυμό από ενα πορτοκάλι
2 κ.σ. ξύδι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανιλιες
1 πακέτο φαρινα
5 κ.σ. κακάο

Εκτέλεση
Σε ενα μπωλ βάζουμε τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε με το σύρμα. Δε θέλει μίξερ.

Σε ένα άλλο μπολ κοσκινιζουμε όλα μαζί τα στερεά υλικά. Όταν το μίγμα των υγρών είναι έτοιμο, προσθέτουμε σιγά σιγά τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε.

Τέλος, ριχνουμε το μίγμα σε μια φόρμα για κέικ ή σε ταψί λαδωμενο και πασπαλισμένο με κακάο.

Δες και αυτό!
ΑΝΑΠΟΔΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου μία ώρα.

Από την κ. Katerina Galaki και την ομάδα “Χρυσές Συνταγές

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...