Διαφήμιση

Υλικά (για 6 άτομα )

12 πιπεριές “κέρατα”

200 γρ. φέτα σκληρή

1 κτ δυόσμο

½ φλιτζάνι ντομάτα φρέσκια (αποφλοιωμένη κ’ στραγγισμένη)

1 ντομάτα

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές καλά με άφθονο νερό και με μία κάθετη τομή κόβουμε το κοτσάνι και αφαιρούμε τους σπόρους.

Ανακατεύουμε το τυρί με το δυόσμο και το πιπέρι και γεμίζουμε τις πιπεριές. Κλείνουμε το άνοιγμα μ΄ένα κομμάτι από τη ντομάτα μας.

Το ½ φλιτζάνι ντομάτας που θα χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει να είναι αποφλοιωμένη και στραγγισμένη.

Δες και αυτό!   Σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς

Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ταψί και σκορπάμε από πάνω την ντομάτα. Περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Μπορείτε να ψήσετε τις πιπεριές και στο γκριλ του φούρνου ή στη σχάρα, γυρίζοντας τες προσεκτικά για να ψηθούν από όλες τις πλευρές.

Μπες για περισσότερες νόστιμες συνταγές στο  http://www.foodzine.gr

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...