Διαφήμιση

Αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο του τόπου μου!!!!!!!!

Υλικά

Για το φύλλο

  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • 1 αυγό
  • λίγο λάδι
  • λίγο ξύδι
  • αλάτι
  • χλιαρό νερό ίσο πάρει.

Για τη γέμιση

  • 10 αυγά
  • μισό κιλό ανθότυρο
  • ένα τέταρτο φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Φτιάχνω τη ζύμη και την αφήνω να ξεκουραστεί μισή ώρα. Με ένα πιρούνι τρίβω το ανθότυρο με τη φέτα ρίχνω τα αυγά το αλάτι το πιπέρι και ανακατεύω καλά. Ανοίγω τα φύλλα καμία δεκαπενταριά εμένα μου βγήκανε απλώνω τη γέμιση κάνω φακέλους και τηγανίζω σε καυτό λάδι. Και ιδού το αποτέλεσμα!!!!!!

Δες και αυτό!
Το λαχανικό που μειώνει πίεση και ζάχαρο και προστατεύει από την άνοια

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...