Διαφήμιση

Υλικά
1 ποτήρι ντοματίνια
230γρ. μοτσαρέλα
4 αβοκάντο
Μαρούλι
Ρόκα
1/2 φλιτζάνι βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο
Λάδι
Αλάτι και πιπέρι
Βαλσάμικο

Εκτέλεση
Ξεκινήστε από τη σάλτσα: Σε ένα multi τοποθετήστε τον βασιλικό, το σκόρδο και το λάδι. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα μπολ, τοποθετήστε το ντοματίνια, αφού τα κόψετε στη μέση, τη μοτσαρέλα και προσθέστε τη σάλτσα. Ανακατέψτε μέχρι να πάει παντού.
Πάρτε τα αβοκάντο και κόψτε τα κατά μήκος.
Αφαιρέστε το κουκούτσι και την φλούδα, προσεκτικά.
Σε ένα πιάτο τοποθετήστε τα φύλλα μαρουλιού και τη ρόκα.
Προσθέστε από πάνω τα κομμάτια αβοκάντο.
Επειτα, τοποθετήστε τα ντοματίνια και τη μοτσαρέλα.
Αλατοπιπερώστε και ρίξτε λίγο βαλσάμικο

Δες και αυτό!
Πώς να διατηρήσετε φρέσκο ένα κομμένο αβοκάντο

Εναλλακτική
Κόψτε το μαρούλι, τα ντοματίνια και τα αβοκάντο. Τοποθετήστε σε ένα μπολ. Προσθέστε τη μοτσαρέλα και περιχύσετε με τη σάλτσα. Ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε.

Πηγή: Καλοκαιρινή σαλάτα με αβοκάντο -Δροσερή | iefimerida.gr

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...