Διαφήμιση

YΛΙΚΑ
Οσα κολοκυθάκια θέλετε [εδώ χρησιμοποίησα 2 στρογγυλά]
λάδι [κατά προτίμηση ηλιέλαιο]
αλάτι
αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια  σε σχήμα όπως τις τηγανιτές πατάτες  [μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε η,στρογγυλά ,η τα κανονικά κολοκυθάκια]

Τα βάζουμε στο σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να ιδρώσουν .
Σε μία νάυλον καθαρή σακούλα βάζουμε αλεύρι ,ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε  να πάει παντού το αλεύρι .τα τινάζουμε και τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.

Τα βάζουμε σε πιατέλα όταν τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι. Γίνονται πετανόστιμα ,δοκιμάστε τα !!

Σημείωση
Τα αφήνουμε να ιδρώσουν γιατί κατ αυτόν τον τρόπο κολλάει το αλεύρι επάνω τους  και κατά το τηγάνισμα γίνονται πολύ τραγανά!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δες και αυτό!
Πανεύκολη πίτα χωρίς φύλλο με γέμιση από κολοκυθάκια, ζαμπόν και τυρί
Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...