Διαφήμιση

Υλικά

2 – 2,5 φλιτζάνια στραγγιστό γιαούρτι

2 κουταλιές της σούπας δυόσμο

αλάτι

2 αγγούρια μεσαίου μεγέθους

2 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κουταλιές ξύδι

Λίγο άνηθο

Εκτέλεση

Αρχικά πλένουμε τις σαλάτες μας και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες.  Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το δυόσμο, το λάδι, το ξύδι  και το αλάτι σε ένα δοχείο .

Τοποθετούμε τις ροδέλες αγγουριού σε μία πιατέλα.

Βάζουμε σε σακούλα τη κρέμα γιαουρτιού και κάνουμε ροζέτες πάνω από τις φέτες αγγουριού.

Στολίζουμε με λίγο άνηθο.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δες και αυτό!
Εύκολο και δροσερό μπισκοτογλυκό ψυγείου με κρέμα λεμόνι
Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...