Διαφήμιση

Υλικά 
1 κιλό κιμά
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 αυγά
6-8 βρασμένα αυγά
1 ποτήρι σάλτσα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/4 ματσάκι δυόσμο
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά ξύδι
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Στον κιμά προσθέτουμε τα κρεμμύδια που τα έχουμε περάσει από τον τρίφτη, τα 2 αυγά, το μαϊντανό, το δυόσμο, ελαιόλαδο, την ρίγανη και την πάπρικα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μετά προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το σβήνουμε με το ξύδι.

Ανακατεύουμε και απλώνουμε τον κιμά σε αλουμινόχαρτο. Τον ανοίγουμε σε ορθογώνιο σχήμα και βάζουμε τα βραστά στην σειρά, στην μέση, από την μία πλευρά ως την άλλη. Διπλώνουμε από την μία άκρη το αλουμινόχαρτο και μετά από την άλλη.

Το αφήνουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες και μετά το βάζουμε σε ταψί με λαδόχαρτο. Το περιχύνουμε με την σάλτσα και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα.

Δες και αυτό!   Παγωμένο γλυκό με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα με 4 υλικά, χωρίς ψήσιμο

foodaholics.gr

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...