Διαφήμιση

Υλικά:
Βρασμένα παντζάρια: 2 μεγάλα
Μαρούλι ή άισμπεργκ: 1 μέτριο
Χοντροκομμένα καρύδια: 3 κουταλιές
Χοντροτριμμένη φέτα: 1/2 κούπα
Ελαιόλαδο: 3 κουταλιές σούπας
Ξύδι μπαλσάμικο: 2 κουταλιές σούπας
Χυμό πορτοκαλιού: 2 κουταλιές
Αλάτι, άσπρο πιπέρι: όσο σας αρέσει
Μέλι: 1 κουταλάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Καθαρίζετε τα παντζάρια και τα βράζετε. Τα βγάζετε από το νερό και τα αφήνετε να κρυώσουν (αν τα πάρετε βρασμένα, αυτό το βήμα το παραλείπετε). Τα κόβετε σε φέτες ή σε κύβους.

2. Πλένετε το μαρούλι ή το άισμπεργκ και το κόβετε λουρίδες. Το βάζετε σε σαλατιέρα. Από πάνω σκορπίζετε το παντζάρι, το καρύδι και την φέτα.

Δες και αυτό!   Πίτα με κιμά, ελιές και φέτα

3. Χτυπάτε μαζί το ελαιόλαδο, το μέλι, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύδι και το αλατοπίπερο. Περιχύνετε την σαλάτα και σερβίρετε.

Βρείτε κι άλλες νόστιμες συνταγές στο http://www.radicio.com

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...