Διαφήμιση

Υλικά
1 στήθος κοτόπουλο Πίνδος
λίγο ελαιόλαδο
πιπέρι φρέσκο
αλάτι
1 κλ. θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο
½ λόλo
½ μαρούλι
Για τη sauce γιαουρτιού

3 κ.σ. γιαούρτι Αγελαδίτσα
2 κ.σ μέλι
5-6 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένο
5 κλ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ Μαγιονέζα light Brava

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο μας, βάζουμε τα βότανα.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει καλά, δίνουμε χρώμα στο φιλέτο μας και από τις δύο πλευρές και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν είναι έτοιμο, το κόβουμε σε φέτες και αφήνουμε στην άκρη.

Δες και αυτό!
Ανοιξιάτικο κοτόπουλο μπύρας, στο φουλ της γεύσης!

Πλένουμε με νερό και ξύδι τα λαχανικά μας. Τα κόβουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Στο μούλτι το γιαούρτι, το μέλι, το δυόσμο, το θυμάρι, το ξύσμα και το χυμό από το λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και την μαγιονέζα, ανακατεύουμε μέχρι να πάρει ωραία υφή.

Προσθέτουμε τη σος στο μπολ με τη σαλάτα και ανακατεύουμε να πάει παντού. Στο τέλος προσθέτουμε και το κοτόπουλο πάνω από τη σαλάτα μας και προσθέτουμε λίγη σος ακόμη.

Δες και αυτό!
Σουφλέ Κοτόπουλο

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...