Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

200γρ πλιγούρι
15 ντοματινια
1 κόκκινη πιπεριά 
6 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 αγγουράκι χωρίς τα σπόρια του
4 κσ μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κσ δυόσμο ψιλοκομμένο
6 κσ ελαιόλαδο
1 λεμόνι το χυμό και το ξύσμα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Αλάτι πιπέρι

Εκτελεση:

Σε ένα μπωλ βάζουμε το πλιγούρι και το σκεπάζουμε με ζεστό νερό ισα να το καλυπτει. Καλύπτουμε το μπωλ και αφήνουμε περίπου 15 λεπτά να ρουφήξει τα υγρά.

Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας τις ντομάτες, τη πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το μαιντανο, το δυοσμο και το αγγουράκι αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια και τα βάζουμε σε μπωλ. Προσθέτουμε το πλιγούρι και ανακατεύουμε.

Δες και αυτό!   Κέικ πορτοκαλιού με γλάσο σοκολάτας

Σε ένα σεικερ βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμόνι, το σκόρδο και αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Καλή σας απόλαυση!!!
Τα υλικά όλα προσθέτετε ή αφαιρείτε ανάλογα με την προτίμησή σας.

Η Συνταγή είναι της κ. Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...