Διαφήμιση

Yλικά
• 1/2 κιλό καρότα

• 1 μέτριο κολοκυθάκι

• 1 μικρό κρεμμύδι

• 1 μεγάλο αυγό

• 1 κουταλιά της σούπας συν 1 κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ

• 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

• 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

• 1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος άνηθος

• 1 κουταλάκι της σούπας τριμμένο τυρί

• 1/4 φλιτζάνι ψίχουλα από ψωμί χωρίς γλουτένη

• 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

• Τρίψτε τα καρότα, το κολοκυθάκι και το κρεμμύδι σε έναν τρίφτη (από την πλευρά με τις μεγάλες τρύπες)

Δες και αυτό!   Διάφορα κεφτεδάκια νηστίσιμα

• Πάρτε έναν μεγάλο αριθμό χαρτοπετσετών ή απορροφητικού χαρτιού, τοποθετήστε στη μέση τα λαχανικά, πιάστε τα άκρα του χαρτιού και στρίψτε τα. Στη συνέχεια, πιέστε δυνατά πάνω από το νεροχύτη για να αφαιρέσετε και το τελευταίο ίχνος υγρασίας από τα λαχανικά

• Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ, προσθέστε το αυγό, το κορν φλάουρ, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο, το τυρί και τα ψίχουλα και ανακατέψτε καλά

• Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά

Δες και αυτό!   Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες γιαουρτιού,ζεστές ή κρύες όπως και να τις φας είναι φανταστικές!!!

• Για κάθε τηγανίτα πάρτε μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα και ρίξτε την προσεκτικά στο τηγάνι

• Χρησιμοποιήστε την πίσω πλευρά του κουταλιού για να κάνετε το μείγμα όσο πιο στρογγυλό γίνεται.

• Μαγειρέψτε περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν

• Βγάλτε την τηγανίτα από το τηγάνι και στραγγίξτε την σε απορροφητικό χαρτί. Επαναλάβετε με όλο το μείγμα

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...