ΥΛΙΚΑ: 15 μέτρια ξερά κρεμμύδια αλάτι, πιπέρι, και μπόλικη πάπρικα 15 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:
15 μέτρια ξερά κρεμμύδια
αλάτι, πιπέρι, και μπόλικη πάπρικα
15 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ.τσ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και τα χαράζουμε σταυρωτά όσο πιο πολλές φορές μπορούμε.

Τοποθετούμε σε μια μικρή γάστρα τα κρεμμύδια με τη σειρά, τα χαράζουμε σταυρωτά όσες περισσότερες φορές μπορούμε, ρίχνουμε από μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο στο καθένα και στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα.

Συμπληρώνουμε με το νερό και ψήνουμε με σκεπασμένη γάστρα για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Σερβίρουμε με ένα κομμάτι τυρί φέτα και φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι .

Δες και αυτό!
Τέλεια σοκολατόπιτα έτοιμη σε 15 λεπτά

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...