Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζάνια ρεβίθια
3 μικρές τομάτες
2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης
1 μικρό κρεμμύδι
1 μικρό αγγούρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφήνουμε τα ρεβίθια να μουλιάσουν μέσα σε ένα μπολ με νερό από το προηγούμενο βράδυ.
Λίγο πριν ξεκινήσουμε την παρασκευή της σαλάτας, τα στραγγίζουμε καλά να φύγουν όλα τα υγρά.

Ψιλοκόβουμε τις τομάτες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αγγούρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ρεβίθια με τα ψιλοκομμένα λαχανικά και προσθέτουμε το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Δες και αυτό!   Ρεβυθόρυζο κοκκινιστό

Αφήνουμε για 15 λεπτά τη σαλάτα να κάτσει για να απορροφήσουν τα ρεβίθια όλες τις γεύσεις και τα αρώματα.

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε την εξαιρετική και υγιεινή σαλάτα μας.

Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο  https://www.rodalesorganiclife.com/

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...