Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. φάβα
1 κρεμμύδι
Περίπου 700-800 ml νερό
αλάτι- πιπέρι
1 κλωνάρι θυμάρι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βραστό νερό ρίχνετε μέσα την φάβα με το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι. Συνολικά θα χρειαστείτε 20-30 λεπτά βράσιμο (εμένα έβρασε σε λιγότερη ώρα απ’ ότι έλεγε η συσκευασία της φάβας που αγόρασα). Μόλις μαλακώσει η φάβα, αφαιρείτε το θυμάρι και πολτοποιείται με την ειδική ράβδο. Μην φοβηθείτε αν βγει πολύ υδαρής μιας και σφίγγει όσο την αφήνετε να κρυώσει. Δοκιμάζετε για αλατοπίπερο και υπολογίζετε την γεύση σύμφωνα με το γούστο σας.

Δες και αυτό!
Θα σας μεθύσω..με καρύδα..

Για την Ελληνική σαλάτα:

1. Ντομάτες ή ντοματίνια

2. Αγγουράκι

3. Κρεμμύδι ξερό

4. Ελιές (κατά προτίμηση χωρίς κουκούτσι)

5. Πιπεριές σε πολλά χρώματα

6. Φέτα σε κομμάτια (αν νηστεύετε την παραλείπετε!)

Ψιλοκόβετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε πάνω από την φάβα που όμως έχετε αφήσει λίγο να κρυώσει γιατί διαφορετικά ενδέχεται να βουλιάξουν μέσα στην ζεστή φάβα.

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...