Διαφήμιση

Υλικά ( 4 μερίδες)
150 γρ. ξερά βερίκοκα
2 ώριμες μπανάνες
2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουτ. της σούπας ξανθές σταφίδες
2/3 φλιτζανιού Παραδοσιακό Γιαούρτι Αγελάδος ΜΕΒΓΑΛ.
3 κουτ. της σούπας μέλι
Τριμμένο μοσχοκάρυδο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε  τα ξερά βερίκοκα και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να μουλιάσουν όλο το βράδυ.

Την επόμενη ημέρα, καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε φέτες και τις περιχύνουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν .

Δες και αυτό!
Εύκολα Τυροπιτάκια.. Ιδανικά για το ταπεράκι της παραλίας

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα στραγγισμένα βερίκοκα με 1 κουταλιά της σούπας από το νερό που έχει απομείνει από το μούλιασμα.

Προσθέτουμε τις φέτες μπανάνας και τις σταφίδες, ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μίγμα σε 4 ατομικά μπολ.

Σε ένα άλλο μπολάκι αναμιγνύουμε το μέλι με το Παραδοσιακό Γιαούρτι Αγελάδος ΜΕΒΓΑΛ και μοιράζουμε το μίγμα αυτό στη άκρη κάθε μπολ.

Πασπαλίζουμε τα φρούτα και το γιαούρτι με το τριμμένο μοσχοκάρυδο και τοποθετούμε τα μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν από το σερβίρισμα.

Δες και αυτό!
Πικάντικο ψητό κοτόπουλο

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Μέχρι να ψηθεί, ρίξε μια ματιά εδώ...