Απίστευτες πίτες για κάθε γούστο!
Connect with us

Πιτες

Απίστευτες πίτες για κάθε γούστο!

Published

on

πιτες

Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

με πιτες

1.) Πιπερόπιτα με φέτα και ανθότυρο

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%82Συνταγή από: sintayes.gr

Υλικά:

4 πιπεριές (2 κόκκινες, 1 πράσινη, 1 κίτρινη)
2 μέτρια κολοκυθάκια
4 αυγά χτυπημένα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
9 φύλλα κρούστας
160 γρ. τυρί φέτα ψιλο θρυμματισμένη
120 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
πιπέρι – μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση 

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς, λαδώνετε με ένα πινέλο ένα μεγάλο πυρέξ και το αφήνετε στην άκρη.

Πλένετε και κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κυβάκια μεγέθους ζαριού και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες. Τα σοτάρετε σε 3 κ.σ. ζεστό ελαιόλαδο, ανακατεύοντας για λ περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφαιρείτε από τη φωτιά και τα αφήνετε να κρυώσουν.

Σε ένα μέτριο μπολ θρυμματίζετε τη φέτα και το ανθότυρο. Προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά και ρίχνετε το μείγμα μέσα στο μείγμα τυριών. Προσθέτετε πιπέρι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το δυόσμο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε απαλά. Προσθέτετε και τις σοταρισμένες πιπεριές και τα κολοκυθάκια και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν καλά όλα τα υλικά.

Στρώνετε στο πυρέξ τα 4 φύλλα, λαδωμένα ένα ένα, το ένα πάνω στο άλλο. Απλώνετε τη μισή ποσότητα του μείγματος πιπεριών προσθέτετε 1 φύλλο και από πάνω απλώνετε το υπόλοιπο μείγμα.

Κόβετε τη μεγάλη ποσότητα φύλλων που περισσεύει και γυρίζετε προς τα μέσα τα υπόλοιπα. Σκεπάζετε τη πίτα σας με τα υπόλοιπα 4 φύλλα, λαδωμένα ένα ένα και γυρίζετε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα κάτω, στη βάση του ταψιού ώστε να θωρακίσετε καλά τη γέμιση.

Λαδώνετε και το επάνω φύλλο, το ραντίζετε με λίγο νερό (πασπαλίζετε προαιρετικά με λίγο σουσάμι ή μαυροκούκι) και με ένα μαχαίρι με κοφτερή μύτη κόβετε σε κομμάτια τα επάνω φύλλα μόνο.

Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 50-55 λ. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο, αφήνετε τη πίτα σας να σταθεί για 15-20 λ και μετά τη κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.

2.) Κιμαδόπιτα με λαχανικά

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%821
Συνταγή από: syntagesmekefi.gr

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο για πίτες

ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων

Για τη γέμιση:

500γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μελιτζάνα μεγάλη σε κυβάκια του 1εκ.,
1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος του) κομμένο κάθετα κατά μήκος και σε φετούλες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης σε καρεδάκια
2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ξυλάκι κανέλας
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Για το τελείωμα:

1 φλιτζάνι γάλα πλήρες
2 αβγά
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας σουσάμι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε το 1/3 από το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη μελιτζάνα μέχρι να μαλακώσει. Τη βγάζετε στην άκρη με τρυπητή κουτάλα, προσθέτετε λίγο ακόμη λάδι και ρίχνετε στο τηγάνι το κρεμμύδι, το πράσο και τις πιπεριές. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και τότε προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τον κιμά. Συνεχίζετε να σοτάρετε ανακατεύοντας κάθε τόσο με ξύλινη κουτάλα για να μη σβολιάσει ο κιμάς και μέχρι να αλλάξει χρώμα.

Σβήνετε με το κόκκινο κρασί και, αφού εξατμιστεί, προσθέτετε τα κυβάκια της μελιτζάνας, την τριμμένη ντομάτα και τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το ξυλάκι κανέλας και σιγομαγειρεύετε μέχρι να μείνει ο κιμάς με τη σάλτσα του. Αφαιρείτε το ξυλάκι της κανέλας και προσθέτετε το μαϊντανό. Αφήνετε τον κιμά να κρυώσει.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Με ένα πινέλο λαδώνετε ένα μέτριο ταψί και στρώνετε τα μισά φύλλα κρούστας, αλείφοντάς τα και αυτά ένα ένα με ελαιόλαδο. Αφήνετε τα φύλλα να εξέχουν από το ταψί. Αδειάζετε μέσα το μίγμα του κιμά και γυρίζετε τα φύλλα που εξέχουν προς τα μέσα, αλείφοντας και τις άκρες τους με λάδι.

Σκεπάζετε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία θα αλείψετε επίσης με λάδι και κόβετε με ψαλίδι αυτά που εξέχουν. Χαράζετε την πίτα σε τετράγωνα κομμάτια (το μαχαίρι να φτάσει βαθιά), την πασπαλίζετε με το σουσάμι και την ψήνετε στο φούρνο για ½ ώρα.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και το ελαιόλαδο. Βγάζετε την πίτα από το φούρνο, την περιχύνετε με το μίγμα των αβγών και τη βάζετε ξανά στο φούρνο. Συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα. Τη σερβίρετε χλιαρή ή κρύα.

3. ) Κοτόπιτα χωριάτικη με κασέρι:

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%822      Συνταγή από: syntagesmekefi.gr

Υλικά :

1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κιχί πολυδημητριακων με βρώμη, κριθάρι και σίκαλη
mparmparigou

1 μικρό κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή δυο φιλέτα στήθος
3 ξερά κρεμμύδια κόκκινα κομμένα σε χοντρές φέτες
2 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες
2 καρότα κομμένα σε φέτες
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 ντομάτες ώριμες και σφιχτές
2-3 κόκκους μπαχάρι
1 πρέζα κανέλα
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
2 φρέσκα κρεμμύδια τρυφερά (τα πράσινα φύλλα μόνο ψιλοκομμένα)
1 φλ. χυλοπιτάκι
ψιλό αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300 γρ. κασέρι τριμμένο ή σε μικρά καρέ
1/2 φλ. ελαιόλαδο για τα φύλλα

Εκτέλεση:

1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά για 4-5′. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε 4-5′. Βάζουμε τον πελτέ στη βάση της κατσαρόλας και αφήνουμε να ψηθεί 1-2′. Προσθέτουμε τις ντομάτες και νερό ζεστό ίσα που να μισοσκεπάζει τα υλικά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 45′.

2. Αφαιρούμε το κοτόπουλο, αφήνουμε να κρυώσει καλά και το ξεψαχνίζουμε.

3. Το ξαναρίχνουμε στην ελάχιστη σάλτσα που έχει μείνει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυλοπιτάκι. Σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να ρουφήξει το ζυμαρικό όλα τα υγρά της γέμισης και να κρυώσει. Τέλος, αφού κρυώσει, προσθέτουμε το κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε μικρά κομμάτια.

4. Σε λαδωμένο ρηχό ταψί για πίτα 40 εκ., στρώνουμε ακτινωτά 3 χωριάτικα φύλλα πολυδημητριακών της Alfa ραντίζοντας τα ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο ενδιάμεσα.

5. Αδειάζουμε τη στεγνή γέμιση και γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων πάνω στην πίτα. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα στρώνοντας ελαφρώς τσαλακωμένα και ραντίζοντας τα ενδιάμεσα με λίγο ελαιόλαδο.

6. Χαράζουμε την επιφάνεια της πίτας σε κομμάτια, ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, κατά προτίμηση στις αντιστάσεις στους 180ºC για περίπου 1 ώρα.

7. Η πίτα είναι έτοιμη όταν ροδίσει το φύλλο και ξεκολλάει ολόκληρη από το ταψί.

8. Αφήνουμε την πίτα να σταθεί για 10′ και να τραβήξει τα υγρά της.

9. Αποτελεί ένα πλήρες γεύμα από μονή της, γι αυτό απολαύστε την σκέτη για μέγιστη απόλαυση.
Αν ψήσετε στον αέρα, χαμήλωσε τη θερμοκρασία κατά 20′.

4.) Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%823Συνταγή από: cookcool.gr

Υλικά:

4 κολοκυθάκια
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
2 αυγά
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα (200 γρ.)
1/3 ποτηριού καλαμποκέλαιο
1 μικρό κρεμμύδι
1/2 κόκκινη πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
άνηθο (φρέσκο ή ξερό)
δυόσμο (φρέσκο ή ξερό)
λίγη φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση:

Τρίβετε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια, ρίχνετε λίγο αλάτι και τα αφήνετε σε ένα στραγγιστήρι για 30′ να βγάλουν τα υγρά τους.(Κάθε τόσο τα στύβετε με το χέρι.)
Μετά από 30′ θα πρέπει να έχουν μειωθεί πολύ σε όγκο.
Παράλληλα έχετε ψιλοκόψει κρεμμύδι και πιπεριά και έχετε τρίψει την φέτα με ένα πιρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι με τα αυγά και το λάδι.
Προσθέτετε τα τριμμένα κολοκυθάκια, το αλεύρι, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, την φέτα και αλατοπιπερώνετε.
Λαδώνετε ένα πυρέξ και ρίχνετε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Ρίχνετε το μείγμα και βάζετε λίγη ακόμη φρυγανιά για να κάνει ωραία κρούστα.Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για περίπου 1 ώρα.

5.) Φανταστικη τυροπιτα με σοδα

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%824Συνταγή στο: daddy-cool.gr

6. ) Σπανακοτυρόπιτα

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%826   Συνταγή από: magirema.com

Υλικά (για ζύμη)

1 κιλό αλεύρι για πίτες
1 κουτ. σούπας ξύδι
3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
400 ml χλιαρό νερό
Αλάτι
Αλεύρι (για άνοιγμα των φύλλων)
Φυτικό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαιόλαδο για άλειμμα των φύλλων (χωριάτικο φύλλο)
Φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου για άλειμμα των φύλλων (φύλλο σφολιάτας)

Για γέμιση

1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
400 γραμμάρια πράσα καθαρισμένα, πλυμμένα και ψιλοκομμένα
500 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα
Ελαιόλαδο
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση (για ζύμη)

Η πίτα γίνεται με χωριάτικο φύλλο ή φύλλο σφολιάτας.

Για γέμιση

Πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι, το στραγγίζουμε και το κόβουμε (αν είναι φρέσκο). Σ’ ένα τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το πράσο για 2′-3′. Έπειτα, ρίχνουμε το σπανάκι και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και άνηθο. Τα αφήνουμε να μαραθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τη φέτα και τα αυγά και ανακατεύουμε, για να »δέσουν». Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει, προτού την απλώσουμε στο 1ο φύλλο.

Αφού ολοκληρωθούν τα βήματα που αναφέρονται στις εκτελέσεις »ζύμης – ανοίγματος φύλλου», ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (ο χρόνος και η θερμοκρασία αναφέρονται στις τεχνικές ανοίγματος φύλλου).

7. Ντοματόπιτα

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%827        Συνταγή στο: daddy-cool.gr

8.) Λαχταριστή, ζουμερή, Μανιταρόπιτα

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%828   Συνταγή από: sintayes.gr

Υλικά:

1 κουτί με 2 φύλλα σφολιάτας ή κουρού
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι χονδροκομμένο
1 1/2 κουτιά μανιτάρια κονσέρβα
1/4 φλ. ρεγκάτο τριμμένο
1/4 φλ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
1/4 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
10 φέτες μπέϊκον *
1 κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το κρεμμύδι και μόλις «μαραθεί» [προσοχή μη σας καεί] προσθέτουμε τα μανιτάρια με το μπέϊκον.
Τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί για 2-3′ , κατόπιν ρίχνουμε όλα τα τυριά μας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν όλα τα τυριά.
Στρώνουμε σε λαδομένο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας , ρίχνουμε το μείγμα μας, το στρώνουμε ομοιόμορφα και προσθέτουμε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε σε κομμάτια το επάνω φύλλο μόνο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
*Προαιρετικά προσθέστε 2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια !!!

10. ) Ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ και φύλλο κανταΐφι

%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%83 %CE%BC%CE%B5 %CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%829Συνταγή από: eparxies.gr

Υλικά:

350 γρ. φύλλο κανταΐφι
300 γρ. τυριά που λιώνουν [π.χ. μοτσαρέλα ή κίτρινα τυριά]
200 γρ. μπέϊκον σε κομματάκια
100 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη μπεσαμέλ:
6 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. αλεύρι
800 ml γάλα
2 αυγά
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι πιπέρι
150 γρ. βούτυρο λιωμένο για άλλειμα ταψιού και φύλλων

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια για 3′ μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τα μανιτάρια και το μπέϊκον και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2′ ακόμα ανακατεύοντας.

Για τη μπεσαμέλ: Λιώνετε τις 6 κ.σ. βούτυρο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια “πηχτή” κρέμα. Προσθέτετε το γάλα σιγά σιγά με μια σταθερή ροή για να το απορροφήσει το αλεύρι, ανακατεύοντας ζωηρά διαρκώς μέχρι να γίνει μια λεία αραιή κρέμα. Κατεβάζετε τη μπεσαμέλ από τη φωτιά να μισοκρυώνει.

Σε μπολ χτυπάτε τα δύο αυγά και τα προσθέτετε στη μπεσαμέλ ανακατεύοντας ζωηρά και γρήγορα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτετε και τη πάπρικα και αλατοπιπερώνετε. Τέλος προσθέτετε το τριμμένο τυρί, τα σοταρισμένα μανιτάρια, μπέϊκον, κρεμμύδι και ανακατεύετε καλά τη γέμιση με μια ξύλινη κουτάλα.

Για το φύλλο και συναρμολόγηση: “Ξαίνετε” καλά με τα χέρια σας το φύλλο κανταΐφι για να αφρατέψει. Λιώνετε το βούτυρο και βουτυρώνετε καλά με ένα πινέλο ένα ταψί ή πυρέξ διαστάσεων 20Χ30 εκ. Τοποθετείτε το μισό φύλλο κανταΐφι, το πιέζετε με τα χέρια σας, και το αλείφετε καλά περιχύνοντας το με τα 2/3 του βουτύρου.

Απλώνετε ομοιόμορφα από πάνω τη γέμιση και τη σκεπάζετε καλά, παντού, με το υπόλοιπο φύλλο. Αλείφετε το φύλλο με το υπόλοιπο βούτυρο και το “πατάτε” ελαφριά με τα χέρια σας.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 10′ περίπου μέχρι να πάρουν τα φύλλα ένα ροδοκόκκινο χρώμα.

432166286 1632255603978318 5086287024138242637 n
Συνταγές2 εβδομάδες ago

Τέτοιους λουκουμάδες πού να τους βρεις!

420200191 3831262223763450 5937898279789837701 n
Συνταγές1 εβδομάδα ago

Τέλειο γεύμα! Μανιτάρια φρικασέ – νηστίσιμα τόσο νόστιμα πού δεν έχουν να ζηλέψουν το κρέας…

434919787 1361123411214979 862366430656765833 n
Συνταγές2 εβδομάδες ago

Τι μυρωδάτο και καλομαγειρεμένο φαγητό! Σουπιές κρασάτες με κρεμμύδια

Τα μπισκότα που πρέπει να έχεις σε όλη τη Νηστεία στο σπίτι !
Συνταγές4 εβδομάδες ago

Τα μπισκότα που πρέπει να έχεις σε όλη τη Νηστεία στο σπίτι !

αφράτα τσουρέκια με ίνες
Συνταγές3 εβδομάδες ago

Η συνταγή για αφράτα τσουρέκια με ίνες που θα φτιάξω φέτος!

πασχαλινά κουλουράκια
Συνταγές2 εβδομάδες ago

Έχω κάνει ήδη δύο δόσεις και πάω για την τρίτη. Τα φετινά κουλουράκια μου για το Πάσχα.

433588693 2065101060541709 321243484749719764 n
Συνταγές2 εβδομάδες ago

Μέχρι εδώ ήρθε η μυρωδιά – εύκολο Κέικ Νηστίσιμο Πορτοκαλιού που και από εμφάνιση είναι άψογο

Η Σαλάτα που αγαπάω. Μοναστηριακή Συνταγή.
Συνταγές2 εβδομάδες ago

Η Σαλάτα που αγαπάω. Μοναστηριακή Συνταγή.

Η Πορτοκαλόπιτα που θα αγαπήσεις με την πρώτη δοκιμή.
Συνταγές5 ημέρες ago

Η Πορτοκαλόπιτα που θα αγαπήσεις με την πρώτη δοκιμή.

Σκαλτσούνια με μία ξεχωριστή γέμιση
Συνταγές3 εβδομάδες ago

Τα φτιάχνω σε κάθε Νηστεία και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σκαλτσούνια με μία ξεχωριστή γέμιση !

434647989 944207530386820 2037348011598975996 n
Συνταγές4 ώρες ago

Μια ωραία ιταλική πρόταση για ντοματίνια με μπακαλιάρο παστό – ο τέλειος συνδυασμός υλικών

436818271 3625274217727490 8065672417738687604 n
Συνταγές6 ώρες ago

Το μενού μας σήμερα: το τέλειο ριζότο με πράσα

cheesecake bueno
Συνταγές8 ώρες ago

Σούπερ απολαυστικό τσιζκέικ Bueno που δεν θα μείνει για την επόμενη μέρα.

352378256 257571886955377 897426544750172025 n
Συνταγές8 ώρες ago

Σήμερα μια εξαιρετική συνταγή για νόστιμες πατατοκροκέτες

436933975 2350442412013656 5454018453272966378 n
Συνταγές10 ώρες ago

Μια υγιεινή συνταγή για να απολαύσετε καλαμάρι ψητό

409173659 884639303010310 3828509439770772315 n
Συνταγές12 ώρες ago

Καλή σας όρεξη και απόλαυση! Υπέροχα λαμπερά μπιφτέκια κοτόπουλο Με σαλάτα κολοκυθάκια

435693833 10233150482603894 803185212951821018 n
Συνταγές14 ώρες ago

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει – Νηστίσιμα, ζουμερά και υπέροχα μπράουνις χωρίς μίξερ!

435891095 951597246314515 1742939746968452712 n
Συνταγές1 ημέρα ago

Μου τρέξανε τα σάλια! Τι υπέροχο πιάτο είναι αυτό με καλαμάρι ψητό στον φούρνο

435326597 1642371192966759 8517398535662406682 n
Συνταγές1 ημέρα ago

Άπαιχτο – λαχανοντολμάδες λεμονάτοι με κοτόπουλο και χοιρινό!

435262778 3668351850104305 4165352847937659328 n
Συνταγές1 ημέρα ago

Αμέσως εξαφανίζονται τέτοια θαυμάσια τηγανόψωμα

436551912 2353180245073206 5850630079103002159 n
Συνταγές1 ημέρα ago

2 ψωμάκια σήμερα όλα τα λεφτά – η εικόνα μιλάει από μόνη της

438205438 7495486857199320 5476897581133918732 n
Συνταγές1 ημέρα ago

Τι ωραία ιδέα! Γευστικότατο κέικ πορτοκάλι

435301786 952712482869658 8999564429552894999 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Ξεχειλίζει Νοστιμιά! Σέλινο με λουκάνικο φτιαγμένο από μοσχάρι και κοτόπουλο και σάλτσα λιαστής ντομάτας..

ελιόψωμα
Συνταγές2 ημέρες ago

Mία απλή συνταγή για αρωματικά ελιόψωμα – είναι ωραία και θρεπτικά

438081797 7085428701583328 6152839799144739513 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Πανεύκολη και τραγανή πάστα φλώρα που πρέπει να φτιάξετε αμέσως

420366727 10228647080056089 1781826370194966162 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Η καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή για κριθαρότο με γαρίδες σήμερα

435716364 7394436040632561 3923706756731903861 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Γεμιστά αχλάδια με καρύδι – Πραγματικά όποιος τα δοκιμάσει θα μένει με το στόμα ανοιχτό!

434673300 950523323088574 3317664150184822667 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Η πιο εύκολη μακαρονάδα θαλασσινών που έχετε φτιάξει ποτέ!

420391380 3757118914612760 6389692850208154569 n
Συνταγές2 ημέρες ago

Πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το λαχταριστό και αφράτο νηστίσιμο κέικ χωρίς μίξερ

436205848 941471607767748 8237338072279138636 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Οι χιώτικοι ρεβυθοκεφτέδες είναι απλώς τέλειοι

420955096 3302980416676669 5746463349577571094 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!! Ωραία ιδέα για νηστίσιμη μπουγάτσα με φύλλο κανταΐφι

435306133 3665589490380541 694152640612989520 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Σπιτικά κολοκυθάκια γεμιστά της κατσαρόλας με κρεμώδες αυγολέμονο

435186735 3667022630237227 4711213490210970506 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Θέλεις γλυκό χωρίς τύψεις; Μια πανεύκολη συνταγή για το πιο δροσιστικό γλυκό

437672317 1459701068258829 2594984089575325665 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Ονειρεμένο τσιζκέικ λεμόνι – μια εύκολη συνταγή για σίγουρη επιτυχία

434868129 25176555311958955 1948130514031615880 n
Συνταγές3 ημέρες ago

Τα πιο εύκολα και μοσχομυρωδάτα ρολάκια κανέλας – νηστίσιμα που πρέπει οπωσήποτε να τα φτιάξετε

ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΗΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ 2 65fed5a0f3377
Συνταγές4 ημέρες ago

Γρήγορη & εύκολη συνταγή – μήλα γεμιστά ψημένα στον φούρνο

σαραγλί
Συνταγές4 ημέρες ago

Αυτή είναι η συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσεις – σαραγλί το ιδανικό κέρασμα!

436837035 7767031109974821 6204355390735219091 n e1713155098175
Συνταγές4 ημέρες ago

Φτιάξτε τα πιο νόστιμα κουλουράκια πεταλάκια νηστίσιμα

434711991 915625986965867 7072933677725102301 n
Συνταγές4 ημέρες ago

Κουλουράκια με μαστίχα και μέλι – λαχταριστά και μοσχοβολιστά

420530592 1365334397460547 3530726457671699527 n
Συνταγές4 ημέρες ago

Κολοκυθόπιτα νηστίσιμη – γλυκιά και στριφτή.. ο τέλειος συνδυασμός