Συνταγές
Υπέροχη όπως πάντα!! Τούρτα ινδοκάρυδο.. με ευχές για ό,τι καλύτερο σε όλους μας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η βασική συνταγή με διαφορετική διακόσμηση
Στη σημερινή λευκή κρέμα πρόσθεσα 1 φλυτζάνι ινδοκάρυδο κ ξύσμα λάιμ
Παντεσπάνι ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ λιπαρά (ιδανικά από την προηγούμενη μέρα) :
Χτυπάω πολύ καλά 4 αυγά + 150 γρ ζάχαρη. Προσθέτω προσεκτικά σε 2-3 δόσεις 150 γρ αλεύρι γοχ (απλό, για όλες τις χρήσεις) ανακατεμένο με 1 βανιλίνη
* Όχι, σ’αυτήν τη συνταγή δε βάζω καθόλου baking. Φουσκώνει μόνο με τα αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνω στους 175 στις αντιστάσεις περίπου 30′ (ο φούρνος μου είναι δυνατός)
Το αφήνω να κρυώσει καλά πάνω σε σχάρα κ το κόβω στα 2 ή στα 3
Κρέμα :
600 γρ πλήρες τυρί κρέμα, 400 γρ πλήρη κρέμα γάλακτος, μερικές κσ άχνη (ανάλογα με τις προτιμήσεις μας) κ 1 βανιλίνη
* Ανάλογα με τις γεύσεις που θέλουμε την αφήνουμε λευκή /προσθέτουμε ξύσμα /καφέ /πραλίνα /κακάο /βρώσιμο χρώμα ζαχαροπλαστικήσς /πολτό φρούτου /ινδοκάρυδο – το όριο είναι μόνο η φαντασία μας
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για λαχταριστά Μπισκοτάκια Βουτύρου με Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο
Υλικά
- 250 γραμμάρια μαργαρίνη
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1 αυγό
- 1 φλυτζάνι τσαγιού κορν φλαουρ
- 3 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ
- Κουβερτούρα
- ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη , το αυγό και το κορν φλάουρ. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Φτιάχνουμε μία μαλακή ζύμη.
Στρώνουμε το ταψάκι του φούρνου με λαδόχαρτο και φτιάχνουμε στρογγυλά μπισκοτάκια.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για δέκα λεπτά.
Δεν τα ψήνουμε περισσότερο για να μην κοκκινίσουν.
Λιώνουμε μία σοκολάτα κουβερτούρα.
Βγάζουμε από το φούρνο τα μπισκοτάκια, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βουτάμε στη σοκολάτα .
Στη συνέχεια τα βουτάμε στο ινδοκάρυδο.
Δες το βίντεο εδώ: