1. Βάζουμε στον κάδο του mixer το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά με σύρμα μέχρι να γίνει το μείγμα μας αφράτο.
2. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, μετά το γιαούρτι, το baking, την κανέλα.
3. Καθαρίζουμε τα μήλα τα κόβουμε σε κύβους και τα προσθέτουμε στο μείγμα .
4. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά για να ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά.
5. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα μας. Προσθέτουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 50 με 60 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
6. Για την διακόσμηση: Σε δυο διαφορετικά μικρά αντικολλητικά σκεύη βάζουμε τις σοκολάτες, στο ένα τη λευκή και στο άλλο τη γάλακτος.
7. Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην καούν.
8. Μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε γρήγορα.
9. Με ένα κουτάλι κάνουμε σχέδια της αρέσκεια μας .