Νηστισιμα
Πιπερόπιτα νηστίσιμη με φανταστικό φύλλο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
ΥΛΙΚΑ
750 γρ.χωριατικο φυλλο Κοζανης κιχι με βρωμη,κριθαρι και σικαλη της ALFA
8 χρωματιστες πιπεριες κομμενες σε χοντρες φετες (στα τεσσερα η΄στα εξι)
3 μεγαλα πρασα κομμενα σε ροδελες μονο το λευκο μερος
2 ξερα κρεμμυδια κομμενα σε χοντρες φετες
1 κονσερβα μανιταρια σε φετες (400 γρ.)
Μια χουφτα σουσαμι για την γεμιση και λιγο επιπλεον για το πασπαλισμα του φυλλου
Αλατι
Φρεσκοτριμμενο mix πιπεριων
1/2 κ.γλυκου μοσχοκαρυδο τριμμενο
Ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθυ αντικολλητικο τηγανι βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε πρασα και κρεμμυδια. Τα σωταρουμε μεχρι να γυαλισουν και προσθετουμε τις πιπεριες.
Ανακατευουμε κατα διαστηματα μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα μας. Τοτε προσθετουμε τα στραγγισμενα μανιταρια απο τα υγρα τους και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαλακωσουν και σωθουν ολα τα υγρα.
Τελος προσθετουμε το σουσαμι,αλατι,πιπερι μοσχοκαρυδο ανακατευουμε και τα αφαιρουμε απο την φωτια. Αφου εχουμε ξεπαγωσει τα φυλλα βασει των οδηγιων της συσκευασιας,
λαδωνουμε πολυ καλα ταψι 34 επι 26.
Στρωνουμε 3 φυλλα κατω (να εξεχουν φυλλα εκτος ταψιου) ραντιζοντας με ελαιολαδο το καθενα ξεχωριστα.
Δες την συνέχεια στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.co.uk