Συνταγές
Πολύ ενδιαφέρον συνταγή! Λαχταριστό μπράουνις
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο πτι-μπερ(ψιλοκομμένο
395 γρ. κουβερτούρα
1 Βιτάμ
1 1/3 κούπας ζάχαρη
7 αυγά
2 βανιλιες
2 κουπες καρυδι ψιλοκομμένο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε μπεν -μαρι το Βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τις βανίλιες πολύ καλά να αφρατεψουν.
Ρίχνουμε στο μίγμα τη χλιαρή κουβερτούρα, τα καρύδια και τα μπισκότα.
Ρίχνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι νο 30.
Ψήνουμε στους 170 β. αέρα για 20 λεπτά…
Η Συνταγή είναι από Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για tο τέλειο Μπράουνι σοκολάτας.
Υλικά συνταγής
- 250 γρ. βούτυρο [κομμένο σε κομματάκια]
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα [κομμένη σε κομματάκια]
- 250 γρ. αλεύρι
- 500 γρ. ζάχαρη άχνη
- 4 αβγά
- 2 βανίλιες σε σκόνη
- 1 φλ.τσ. καρύδια χοντροκομμένα
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο βαθύ σκεύος χτυπάμε με μίξερ χειρός τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι ν’ αρχίσουν ν” αφρίζουν. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι χτυπώντας σε μικρότερη ταχύτητα και στο τέλος τα καρύδια.Βάζουμε το μείγμα του μπράουνι σε βουτυρωμένο σκεύος παραλληλόγραμμο και απλωτό (π.χ. ένα πυρέξ) και ψήνουμε για 30′-35′. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.