Υπέροχα σοκολατάκια με πολύ ωραία γεύση και άρωμα !!!
Υλικά
430γρ σοκολάτα γάλακτος
3 φλιτζάνια ινδοκάρυδο
1 φλιτζάνι ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Αναμειγνύω την καρύδα με το ζαχαρούχο κάνω ορθογώνια μπαστουνάκια τα βάζω σε πυρέξ με λαδόκολλα και τα βάζω στην κατάψυξη!
Λιώνω την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί βγάζω την καρύδα από την κατάψυξη και τα βουτάω!
Στολίζω με λίγο ινδοκαρυδο και έτοιμα!
Gianna Apostolou
Δες και αυτή την συνταγή για το ωραιότερο σιροπιαστό γλυκό ινδοκάρυδο σε ατομικά κεράσματα :
Η συνταγή είναι από “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές – Maria Kazdagli”
ΥΛΙΚΑ
250gr βιτάμ 2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια καρύδα 8 αυγά 5 βανίλιες 2 ποτήρια κίτρινο αλεύρι σκληρό 1 φακελάκι μπέικιν
για το σιρόπι
4 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη λίγη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
στο τέλος ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 25 λεπτά
Η συνταγή είναι από “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές – Maria Kazdagli”