Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ 
5 αυγά
1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο
1/2 ποτήρι νερού  γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
2 ποτήρια αλεύρι γ ο χ
½ ποτήρι κακάο
1 μπέικιν

ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη
2 1/2 ποτήρια νερό
ΓΛΑΣΟ
200 γρ. κουβερτούρα

200 ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη με τα αυγά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ηλιέλαιο  και μετά το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπεικιν. Τέλος το γάλα και το κακάο.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας την ζάχαρη με το νερό για 8 εως 10 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα Ν 32 και βάζουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμους C για 30 λεπτά.

Δες και αυτό!
Τρίγωνα Τυροπιτάκια με Κρέμα Μπεσαμέλ! Απλά απίστευτα!

Λυώνουμε κουβερτούρα με κρέμα γάλακτος .
Όταν ψηθεί η σοκολατοπιτα, την βγάζουμε από τον φούρνο και την περιμένουμε με το κρύο σιρόπι.

Στην συνέχεια απλώνουμε το γλάσο.

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...