Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou‎-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

To  μεζεδάκι μου 🌶 γεμιστές πιπεριές !!!

Υλικά
8 με 9 πιπεριές Φλωρίνης ή κέρατο πράσινες
2 μέτριες ντομάτες
150 γραμ τυρί φέτα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζανάκι μπέικον ψιλοκομμένο -ή ζαμπόν ότι σας αρέσει πιο πολύ

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές .
Βγάζουμε τα σπόρια αλλά αφήνουμε τα καπάκια -δείτε στην φωτογραφία-

.Γέμιση
Σε ένα μπολ κάνουμε το μείγμα.
Ψιλοκομμένο μαϊντανό-τριμμένη η φέτα -ψιλοκομμένες οι ντομάτες-ψιλοκομμένο το μπέικον ή το ζαμπόν.

Δες και αυτό!   Κλασσικό και αγαπημένο.. Ψαρονέφρι με πιπεριές, φρέσκα μανιτάρια και γλυκό κρασί!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λαδώνουμε τις πιπεριές με λίγο λάδι στο εσωτερικό τους και τις γεμίζουμε προσεκτικά.
Τις ψήνουμε στους 190 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για κανά μισάωρο.
Σε ένα ποτήρι φτιάχνουμε μαρινάδα -ένα μείγμα από ψιλοκομμένο μαϊντανό λάδι και κόκκινο πιπέρι αλάτι και ρίγανη.
Μόλις βγάλουμε τις πιπεριές μας πριν να τις σερβίρουμε ρίχνουμε την μαρινάδα από πάνω.
Καλή επιτυχία !

Η Συνταγή είναι της κ. Panagiota Kiriakou‎-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...