Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

3 συσκευασίες (3x140gr) cream crakers
1 μόρφατ
2-3κσ ζάχαρη άχνη
έως 1/2φλ φρέσκο γάλα
λίγο λικέρ
κρέμα ζαχαροπλαστικής
γκανάζ ή έτοιμο σοκολατένιο frosting εγώ έβαλα
Rich and Creamy Chocolate Frosting

κρέμα ζαχαροπλαστικής
3κσ αλεύρι
2κσ κορν φλάουρ
1/2 κούπα ζάχαρη
4 κροκάδια
2 κούπες γάλα
2 κσ μαργαρίνη

γκανάζ
200γρ κουβερτούρα
200γρ κρέμα γάλακτος
1κσ μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε ελαφρά τα κροκάδια με λίγο από το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά με το αλεύρι το κόρν φλάουρ και τη ζάχαρη. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα ρίχνουμε μέσα το προηγούμενο μίγμα. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει ανακατεύοντας πάντα. Μόλις είναι έτοιμη σβήνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μαργαρίνη ανακατεύωντας μέχρι να ενσωματωθεί.

Δες και αυτό!
Σοκολατένιο Κέικ, Πανεύκολο με πολύ λίγα Υλικά, που παραμένει υγρό μέσα από την σοκολάτα!

Σκεπάζουμε με μεβράνη για να μην πιάσει κρούστα και αφήνουμε να κρυώσει.

Τη μόρφατ την έχουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Τη χτυπάμε στο μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα για 5 λεπτά ωσότου γίνει αφράτη σαντιγύ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά έως μισό φλιτζάνι φρέσκο παγωμένο γάλα και 2 (ή περισσότερες ή λιγότερες ανάλογα πόσο γλυκιά τη θέλουμε) κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη καθώς και λίγο λικέρ για άρωμα.

Με απαλές κινήσεις ενσωματώνουμε τη σαντιγύ στην κρέμα.

Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και από πάνω τη μισή κρέμα.
Ξανά μπισκότα και πάνω τους την υπόλοιπη κρέμα.
Σκεπάζουμε με μπισκότα και από πάνω το σοκολατένιο frosting ή τη γκανάζ.

Δες και αυτό!
Αναγέννηση ανοσοποιητικού συστήματος με νηστεία μόνο 3 ημερών

Σε περίπτωσει που χρησιμοποιήσουμε γκανάζ, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και η σοκολάτα και να είναι ομοιόμορφο το μίγμα.

Μπες για περισσότερες νόστιμες συνταγές στο   http://e-syntagokosmos.blogspot.gr

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...