Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

5 μηλα κομμενα σε κυβους
5 αυγα
3 φλιντζανια τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις
2 φλιντζανια τσαγιου ζαχαρη
1 και μιση φλιντζανια τσαγιου λαδι
1 μπαικιν παουντερ
1 κουταλακι του γλυκου κανελα
1κουπα σταφιδες
ζαχαρη αχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα μηλα τα κοβουμε σε κυβους, χτυπαμε με το μιξερ τα αυγα με την ζαχαρη και το λαδι για 5 λεπτα.

Ριχνουμε το μπαικιν παουτερ την κανελα και συνεχιζουμε να χτυπαμε για 2 λεπτακια. Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε με κουταλι μεχρι να το παρει ολο τελος ριχνουμε τα μηλα τις σταφιδες το βαζουμε σε ταψακι που το εχουμε αλοιψει με βουτυρο.

Το ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια ωρα περιπου οταν κρυωσει πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη .

Από την  Rania Karpouzh και την ομάδα “Χρυσές Συνταγές

Δες και αυτό!
ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...