Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
15 γρ.μαγιά νωπή
180 ml χλιαρό νερό
1/2 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό τη μαγιά μαζί με τη ζάχαρη και μετά τη ρίχνουμε στο αλεύρι.

Αρχίζουμε να χτυπάμε με το γάντζο του μίξερ και προσθέτουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το γάντζο μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη ομοιογενή, που δεν θα κολλάει στα χέρια μας.

Δες και αυτό!
Cupcakes με ξεχωριστή γεύση μόκα και μέντα δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο

Σταματάμε το ζύμωμα σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 1 περίπου ώρα να φουσκώσει.[Εν " το μεταξύ ετοιμάζουμε τα υλικά για τη κάλυψη της πίτσας και προθερμαίνουμε το φούρνο μας].

Ξαναζυμώνουμε ή χτυπάμε με το γάντζο του μίξερ για λίγα ακόμη λεπτά τη ζύμη και μετά την απλώνουμε στο ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε φροντίζοντας να έχει ισομερή πάχος παντού.

Αφήνετε 10-15΄να ξεκουραστεί η ζύμη και μετά τη γαρνίρουμε με τα υλικά που θέλουμε.

Δες και αυτό!
Σπιτική αφράτη πίτσα λαχανικών

sintayes.gr

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...