Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Marina Pappa-οι χρυσοχέρες-ηδες
Υλικά:2 μεγάλα κομμάτια στήθος κοτόπουλο
2 κρεμμυδάκια
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπερια
1 πράσινη πιπεριά
1 καρότο
Μία κρέμα γάλακτος(μικρή)
100gr κεφαλοτύρι
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι

Για την ζύμη:3 κούπες αλεύρι γ.ο.χ
1 κούπα νερό χλιαρό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξίδι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

ολα μαζί ζύμωμα
Αφήνω 30 λεπτά να ξεκουραστεί]
Ανοίγω με νεσεστέ τα φύλλα ανοίγουν καλύτερα από το αλεύρι.

Εκτέλεση:
Βράζω το κοτόπουλο ρίχνω νερό μέχρι να σκεπάσω το κοτόπουλο με λίγο ελαιόλ.αλάτι,πιπέρι και 1 κρεμμύδι χοντροκομμένα.

Δες και αυτό!
Χοιρινό ψητό με σάλτσα εσπεριδοειδών

Περιμένω περίπου 30 λεπτά.Έπειτα περιμένω να κρυώσει ανοίγω καλά το κοτόπουλο με τα χέρια,παίρνω ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζω κρεμμύδι με τις πιπεριές και το καρότο σε δυνατή φωτιά μέχρι μαλακώσουν προσθέτω το ζωμό κοτόπουλο που έμεινε και αφήνω να βράσει μόλις πιεί το νερό προσθέτω κρέμα γάλακτος και τα κασέρια μετά βγάζω από την φωτιά και ρίχνω τα αυγά ανακατεύω γρήγορα και είναι έτοιμο.

Μετά λαδώνω 4 φύλλα βάζω γέμιση μετά άλλα 3 φύλλα βάζω γέμιση και άλλα 2 επάνω,κόβω,λαδώνω μουσκεύω λίγο νερό με τα χέρια και ραντίζω το φύλλο.
Ψήνω στους 200 αντιστάσεις για 50 λεπτά.Καλή επιτυχία !!

Δες και αυτό!
Φανταστική Κοτόπιτα παραδοσιακή από την Αργυρώ

Marina Pappa-οι χρυσοχέρες-ηδες

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...