Διαφήμιση

Υλικά
3 ΠΑΞΑΜΑΣ κριθαροκουλούρες από την Κρήτη
2 μεσαίες ντομάτες
Φέτα
Κάπαρη
Ελαιόλαδο
Ρίγανη

Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα πιάτο, (βαθύ ή ρηχό, ανάλογα με το στήσιμο που θέλουμε να κάνουμε). Τοποθετούμε τις κριθαροκουλούρες – μπορείτε αν θέλετε να τις μουλιάσετε πρώτα αν και δεν είναι απαραίτητο γιατί είναι μαλακές και αφράτες-.

Ψιλοκόβουμε την ντομάτα – εναλλακτικά μπορούμε να τις κάνουμε και ένα “πέρασμα” από ένα multi. Τοποθετούμε τις ντομάτες πάνω στις κριθαροκουλούρες, τρίβουμε την φέτα με το χέρι μας, προσθέτουμε την ρίγανη, την κάπαρη και τελειώνουμε με το ελαιόλαδο.

ΠΗΓΗ

Δες και αυτό!   Απίθανο εκμέκ με μπόλικη επικάλυψη γλάσσου
Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...