Διαφήμιση

Υλικά

2 – 2,5 φλιτζάνια στραγγιστό γιαούρτι

2 κουταλιές της σούπας δυόσμο

αλάτι

2 αγγούρια μεσαίου μεγέθους

2 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κουταλιές ξύδι

Λίγο άνηθο

Εκτέλεση

Αρχικά πλένουμε τις σαλάτες μας και τις κόβουμε σε στρογγυλές φέτες.  Αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το δυόσμο, το λάδι, το ξύδι  και το αλάτι σε ένα δοχείο .

Τοποθετούμε τις ροδέλες αγγουριού σε μία πιατέλα.

Βάζουμε σε σακούλα τη κρέμα γιαουρτιού και κάνουμε ροζέτες πάνω από τις φέτες αγγουριού.

Δες και αυτό!   Νηστίσιμα κουλουράκια λεμονιού

Στολίζουμε με λίγο άνηθο.

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...