Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας ή κουρού
200 gr, Philadelphia
2 φέτες μπέικον(προαιρετικά)
Μισό κουτ. γλ. θυμάρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χωρίζουμε τη σφολιάτα στη μέση και μετά τη χωρίζουμε στα τέσσερα(βλ. φωτογραφία)

Ανακατεύουμε το τυρί με το μπέικον ψιλοκομμένο και το θυμάρι και βάζουμε σε κάθε λωρίδα μια μικρή ποσότητα κατά μήκος. Τυλίγουμε σε ρολό και πατάμε τις άκρες με πιρούνι να κλείσει καλά.

Βάζουμε το κάθε μπαστούνι (με την ένωση προς τα κάτω) σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος και αφού τα βάλουμε όλα, τ΄ αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στη μεσαία σχάρα για μισή ώρα περίπου. Ελέγξτε να έχουν ψηθεί καλά και κάτω.

Δες και αυτό!   Κέικ σοκολάτας με κεράσια

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...