Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
1φύλλοκουρού κατεψυγμένο
1ξινόμηλο σε φέτες
200γρλουκάνικα Φρανκφούρτης εν ελάδι
1/2φλξινομυζήθρα
6μικράντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
5σταφίδες ψιλοκομμένες
2ξερά βερύκοκα ψιλοκομμένα
1κουταλιάβούτυρο φρέσκο λιωμένο ή μαργαρίνη
1/4κουταλιούαλάτι-πιπέρι- μοσχοκάρυδο-κανέλα
αυγό για το άλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο ένα βαθύ ταψάκι 23 εκ. στρώνουμε το φύλλο κουρού που το έχουμε αποψύξει καλά να καλύψει και τα τοιχώματα. Ότι περισσεύει από το ζυμάρι το κόβουμε με ένα κοφτερό μαχαίρι, το πλάθουμε σε μπάλα και το ανοίγουμε σε στρογγυλό φύλλο για να καλύψουμε από πάνω την πίτα.
Στρώνουμε τις φέτες του μήλου και από πάνω αραδιάζουμε το λουκάνικο που το έχουμε κόψει σε ροδέλες, στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε την πίτα με το φυλλαράκι που έχουμε ανοίξει, το αλείφουμε με το αυγό και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Δες και αυτό!
Παραδοσιακή και Βαλτινή λαχανόπιτα!

Μπες για περισσότερες νόστιμες συνταγές στο  http://cookstory.gr

Διαφήμιση

Δες και αυτά...

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...