Διαφήμιση

Υλικά

  • Κάνει περίπου 8 μερίδες
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • Σπιτική σάλτσα ντομάτας για πίτσα
  • 1 φλυτζάνι (100 g) τυρί μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 60 γρ Πεπερόνι φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας (15 g) τυρί παρμεζάνας, τριμμένο
  • Επικάλυψη
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 1 κουταλιά της σούπας (7g) Παρμεζάνα Τυρί, τριμμένο 

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο σε 200C και σε ένα ταψάκι βάζετε λαδόχαρτο.
  2. Ξεδιπλώστε τη σφολιάτα και με ένα πλάστη ανοίγετε ελαφρά.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, κόψτε λεπτές λωρίδες σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα 2/3 του μήκους της ζύμης.
  4. Απλώνετε σάλτσα πίτσας πάνω στην άκοπη ζύμη.
  5. Από πάνω ρίχνετε το τυρί μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι και παρμεζάνα με αυτή τη σειρά.
  6. Διαχωρίστε τις λωρίδες ζύμης λίγο και να αρχίστε να διπλώνετε τη ζύμη με τη γέμιση σε όλο το μήκος των λωρίδων.
  7. Κλείστε σε ένα κύκλο και σφραγίστε τις άκρες.
  8. Αλείψτε με χτυπημένο αυγό και πασπαλίστε με παρμεζάνα τυρί εάν θέλετε.
  9. Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  • Αφήστε το να κρυώσει λίγο πριν το σερβίρισμα.
Δες και αυτό!   Πορτοκαλόπιτα κόλλημα!

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...