Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

• 1,5 κιλό πατάτες μακρόστενες μετρίου μεγέθους

• 1,5 φλυτζάνι τσαγιού καλαμποκέλαιο

• 1,5 φλυτζάνι τσαγιού παξιμάδι τριμμένο

• αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις τοποθετούμε έτσι, ώστε η επίπεδη πλευρά τους να ακουμπάει στο ταψί.

Παίρνουμε ένα μυτερό και κοφτερό μαχαίρι και χαράζουμε σταυρωτά από επάνω μέχρι κάτω κάθε πατάτα. Τις περιχύνουμε με το καλαμποκέλαιο, τις πασπαλίζουμε με αλάτι και τριμμένο παξιμάδι και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να μαλακώσουν.

Δες και αυτό!   Φτιάξτε τις πιο νόστιμες και τραγανές πατάτες με παρμεζάνα!

Προσοχή: μη βάλετε στο ταψί καθόλου νερό.

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...