Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 λάχανο άσπρο μικρό

3 ραπανάκια

4 καρότα

σέλινο

6 αγγουράκια τουρσί

1 1/2 κούπα του τσαγιού μαγιονέζα

1 κουταλιά κέτσαπ

ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα λαχανικά. Καθαρίζουμε τα καρότα, τα ραπανάκια και το λάχανο. Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ραπανάκια, τα αγγουράκια και το λάχανο και κόβουμε τα φύλλα από το σέλινο σε κομματάκια.

Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μαγιονέζα, με την κέτσαπ, προσθέτουμε τα λαχανικά μας και βάζουμε και το ξύδι.

Δες και αυτό!   Σουφλέ με μαύρη σοκολάτα, Grand Marnier και σταγόνες μαύρης σοκολάτας ΙΟΝ

Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες, ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο www.trome.gr

Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...