Διαφήμιση

Υλικά για τη μαρινάδα:

Λευκό κρασί: 1 κούπα
Ηλιέλαιο: 1/3 κούπας
Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 1 μέτριο
Χοντροκομμένο δεντρολίβανο: 2 – 3 κλαδιά
Ξερή ρίγανη : 1 κουταλάκι
Χοντροσπασμένο πιπέρι: 1 κουταλάκι
Υλικά για τα σουβλάκια:
Κομμένο ομοιόμορφους κύβους χοιρινό κρέας: 1 κιλό
Κομμένη φέτες ντομάτα: 1 μεγάλη
Κομμένη φέτες κόκκινη πιπεριά: 1
Κομμένη φέτες πράσινη πιπεριά: 1
Κομμένο φέτες κρεμμύδι: 2 – 3 μέτρια
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη: όσο σας αρέσει
Λεμόνι: όσο σας αρέσει

Οδηγίες:
1. Αναμιγνύετε τα υλικά της μαρινάδας και ρίχνετε μέσα το κρέας. Αφήνετε να μαριναριστεί μερικές ώρες.
2. Βγάζετε το κρέας από τη μαρινάδα και το περνάτε σε ξυλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά.
3. Ψήνετε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
4. Τα βγάζετε σε πιατέλα, πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και ρίγανη και σερβίρετε με φρεσκοκομμένο λεμόνι.

Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο http://www.radicio.com

Δες και αυτό!   Πέντε ντιπ που ανοίγουν την όρεξη
Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...