Διαφήμιση

Υλικά συνταγής

  • 250 γρ. βούτυρο [κομμένο σε κομματάκια]
  • 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα [κομμένη σε κομματάκια]
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 500 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 αβγά
  • 2 βανίλιες σε σκόνη
  • 1 φλ.τσ. καρύδια χοντροκομμένα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο βαθύ σκεύος χτυπάμε με μίξερ χειρός τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι ν’ αρχίσουν ν” αφρίζουν. Προσθέτουμε τη βανίλια και τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύουμε.
  3. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι χτυπώντας σε μικρότερη ταχύτητα και στο τέλος τα καρύδια.
    Βάζουμε το μείγμα του μπράουνι σε βουτυρωμένο σκεύος παραλληλόγραμμο και απλωτό (π.χ. ένα πυρέξ) και ψήνουμε για 30′-35′.  Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Δες και αυτό!   Εκπληκτικές σπιτικές καριόκες με βανίλια

sintayes.gr

hershey-brownie
Διαφήμιση

Περισσότερα από το Διαδίκτυο...

loading...