Συνταγές
Μία σπέσιαλ, αφράτη Τούρτα! Απλά εντυπωσιακή!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε ενα ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε 5 αυγά ίδιου μεγέθους, με 125 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατεψουν καλά! Στην συνέχεια σταματάμε το μίξερ και με πάρα πολύ αργές κινήσεις ανακατεύουμε με μαριζ ρίχνοντας μέσα κοσκινισμένο 155 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα, με 1 βανίλια!
Οπότε το τοποθετούμε σε τσερκι 26και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστάσεις προθερμασμενο φούρνο για 25 λεπτα! Στην συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει παρα πολύ καλά και το κόβουμε να έχουμε δυο πατους!
ΚΡΕΜΑ :1 κιλό γάλα, 1 φλυντζανι τσαγιού ζάχαρη, 4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 βανίλια,2 κρόκους αυγών,2 κουταλιές της σούπας βούτυρο!
Οπότε την φτιάχνουμε την αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας την και την τοποθετούμε πάνω στο πρώτο πάτο που έχουμε ξανατοποθετησει στο τσερκι και κλείνουμε με τον δεύτερο!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΑΣΣΟ: Βάζουμε 2 κούπες άχνη ζάχαρη, με 200 γραμμάρια βούτυρο και 3 κουταλιές της σούπας κακάο στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε για 3 λεπτα! Οπότε λίγο να κρυώσει το τοποθετούμε στο ψυγείο για λίγη ώρα και στην συνέχεια πάνω στο δεύτερο πάτο παντεσπανιού!
Τελειώνουμε με επικάλυψη με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος 200 γραμμαρίων!Η διακόσμηση δική μας!!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.