Συνταγές
Ρόφημα με φασκόμηλο – αξίζει να το δοκιμάσετε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής
Ατομική μερίδα
8 φύλλα φασκόμηλο φρέσκο
1 φλούδα μήλου – προαιρετικά
1 κουτ. γλ. στέβια σε αναλογία με την ζάχαρη 1:1
250 γραμ. βραστό νερό από βραστήρα
Εκτέλεση
Βράζουμε νερό στον βραστήρα, και γεμίζουμε την κούπα μας.
Προσθέτουμε τα φύλλα, χωρίς τα κοτσάνια, μαζί με την φλούδα μήλου.
Σκεπάζουμε την κούπα με πιατάκι και αφήνουμε 2-3 λεπτά.
Αφαιρούμε τα φύλλα, και την φλούδα, προσθέτουμε στέβια, ανακατέυουμε και απολαμβάνουμε.
Εις υγείαν!!
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για μπάλες μήλου
Υλικά
1 φλιτζάνι τυριού κρέμα
1 κουταλάκι του γλυκού ηλιέλαιο
1 φλυζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 βανιλλίνη
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
3 μήλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το λάδι . Ανακατεύουμε το αλεύρι και το μπέικιν σε ξεχωριστό μπολ.
Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια και τα προσθέτουμε στη ζύμη .
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια και τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Μετά το ψήσιμο, περιμένουμε να κρυώσουν. Αναμειγνύουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και κανέλα σε ένα πιάτο και ρίχνουμε στις μπάλες από αυτό το μείγμα ή απλά πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Απολαύστε το γεύμα σας.