ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ
ΥΛΙΚΑ
* 3 κούπες κατεψυγμένες φράουλες
* 2 κατεψυγμένες μπανάνες κομμένες σε φέτες
* ½ κούπα γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προσθέστε τα υλικά στο μπλέντερ
2. Ρίξτε τα σε ένα ταψι απλώνοντας το μείγμα ομοιόμορφα
3. Καταψύξτε για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει, αλλά να είναι ακόμα μαλακό για να το βγάλετε σε μπάλες. Αν έχει παγώσει πολύ, αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5 – 10 λεπτά.
4. Βάλτε το σε μπολ και απολαύστε!
ΣΟΚΟΛΑΤΑ PEANUT BUTTER
ΥΛΙΚΑ
* 3 κατεψυγμένες μπανάνες κομμένες σε φέτες
* 1 κούπα γιαούρτι
* 1 κούπα peanut butter
* ½ κούπα mini chocolate chips με μαύρη σοκολάτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προσθέστε τα υλικά εκτός από τα chocolate chips στο μπλέντερ
2. Ρίξτε τα σε ένα ταψι μαζί με τα chocolate chips, απλώνοντας το μείγμα ομοιόμορφα και
3. Καταψύξτε για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει, αλλά να είναι ακόμα μαλακό για να το βγάλετε σε μπάλες. Αν έχει παγώσει πολύ, αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5 – 10 λεπτά.
4. Βάλτε το σε μπολ και απολαύστε!
MANΓΚΟ ΚΑΡΥΔΑ
ΥΛΙΚΑ
* 3 κούπες κατεψυγμένο μανγκο κομμένο σε φέτες
* ½ κούπα γάλα καρύδας
* ½ κούπα γιαούρτι
* 2 κ. γλ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προσθέστε τα υλικά στο μπλέντερ
2. Ρίξτε τα σε ένα ταψι, απλώνοντας το μείγμα ομοιόμορφα και
3. Καταψύξτε για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει, αλλά να είναι ακόμα μαλακό για να το βγάλετε σε μπάλες. Αν έχει παγώσει πολύ, αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5 – 10 λεπτά.
4. Βάλτε το σε μπολ και απολαύστε!
MATCHA
Το Matcha είναι μια λεπτή πούδρα από 100% εκλεκτά και πολύ προσεχτικά επιλεγμένα πράσινα φύλλα τσαγιού, αλεσμένα σε πετρώματα από γρανίτη, χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνει τη γήρανση και βοηθάει στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων, ενισχύει την καύση των θερμίδων και το μεταβολισμό.
ΥΛΙΚΑ
* 3 κούπες γιαούρτι
* ¼ κούπας μέλι
* 2 κ. σούπας σκόνη Matcha
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προσθέστε τα υλικά στο μπλέντερ
2. Ρίξτε τα σε ένα ταψι, απλώνοντας το μείγμα ομοιόμορφα και
3. Καταψύξτε για 2 ώρες ή μέχρι να παγώσει, αλλά να είναι ακόμα μαλακό για να το βγάλετε σε μπάλες. Αν έχει παγώσει πολύ, αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για 5 – 10 λεπτά.
4. Βάλτε το σε μπολ και απολαύστε!
Το βρήκαμε ΕΔΩ