Συνταγές
Παγωτό σάντουιτς βανίλια soft – Πολύ ωραίο σπιτικό παγωτό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 πακ. Πτι Μπερ τετράγωνα
1 ζαχαρουχο γάλα
1 κουτάκι σαντιγί κρέμα
Σιρόπι φράουλας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία λεκάνη χτυπάμε το κουτάκι σαντιγύ για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 2 λεπτά.
Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο ή σε ένα μπωλ τετράγωνο στρώνουμε τα μπισκότα με τη σειρά ρίχνουμε την κρέμα επάνω, το σιρόπι φράουλας, και στρώνουμε την τελευταία στρώση τα μπισκότα
βάζουμε κατάψυξη για τέσσερις με πέντε ώρες κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε
* αν θέλετε μπορείτε επίσης να βάλετε γάλα κανονικό και ζάχαρη άχνη
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για Παγωτό σοκολάτα το πιό ωραίο !!! ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς!
Παγωτό σοκολάτα που ΔΕΝ γίνετε πέτρα στην κατάψυξη !!!
Βγάζουμε με τα υλικά αυτά 4 λίτρα χωρίς ανακάτεμα -χωρίς κρυσταλλάκια-μία κι έξω παγωτάκι σπέσιαλ !!!
Την συνταγή την είδα και την έφτιαξα από τον φίλο George Chatzigiatroudakis
Υλικά
500 γραμ σοκολάτα υγείας
1 +1/2 ζαχαρούχο γάλα
700 γραμ κρέμα γάλακτος
200 γραμ φρέσκο γάλα
2 βανίλιες μασουράκια
Σε αντικολλητικό σκεύος και σε πολύ χαμηλή φωτιά βάζουμε το ζαχαρούχο μαζί με την σοκολάτα να γίνουν ομοιογενές μείγμα χωρίς να ζεσταθούν πολύ μην κάψουν .
Προσθέτουμε και το φρέσκο γάλα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς΄.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες σε σαντιγί λίγο πιο σφιχτή από γιαούρτι.
Ανακατεύουμε με μαριζ τα δυό μείγματα απαλά να γίνει ομοιογενή κρέμα.
Αν θέλουμε προσθέτουμε αμύγδαλα καβουρντισμένα ,ή σταγόνες σοκολάτας ή μπισκότα oreo κομμένα σε κομματάκια.
Το βάζουμε στην κατάψυξη
5 με 6 ώρες και σερβίρουμε !!!
Πασπάλισα με τριμμένη σοκολάτα και ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης καταπληκτικοόο !!!!
Την συνταγή την είδα και την έφτιαξα από τον φίλο George Chatzigiatroudakis
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ