Συνταγές
ΡΕΒΑΝΙ ΑΦΡΑΤΟ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 250 γραμμάρια αγελαδινό, λιωμένο βούτυρο με 200 γραμμάρια ζάχαρη! Στην συνέχεια, προσθέτουμε 5 κρόκους, 200 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό, ξύσμα ενός λεμονιού!
Σε άλλο μπολ χτυπάμε 5 ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα! Οπότε τα ρίχνουμε στο μείγμα μας απαλά! Τέλος προσθέτουμε 1 σακουλάκι μπεικιν, 70 γραμμάρια ινδοκαρυδο και 500 γραμμάρια χοντρό σιμιγδάλι!
Οπότε το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι 28, με 30 και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο αντιστάσεις για 35 λεπτά!
ΣΙΡΟΠΙ: 750 ml νερό, 500 γραμμάρια ζάχαρη, λίγο χυμό λεμονιού βράσιμο να δέσει!
Κάνουμε και μια κρέμα: 1 κιλό γάλα, 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, 4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ, 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, 1 βανίλια, 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο και 50 γραμμάρια ινδοκαρυδο!
Οπότε όταν σιροπιαστεί ρίχνουμε και την κρέμα και πασπαλίζουμε με ινδοκαρυδο!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.