Συνταγές
Σπέσιαλ Τούρτα με στρώσεις Σοκολάτας!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
5 αυγά,
125 γραμμάρια ζάχαρη,
155 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ,
1 βανίλια!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε αυγά με ζάχαρη να αφρατεψουν! Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μαριζ ρίχνοντας το αλεύρι, με την βανίλια! Το τοποθετούμε σε τσερκι 28 cm και το ψήνουμε στους 18Ο βαθμούς προθερμασμενο φούρνο για 25 λεπτα! Αφήνουμε όλη την νύχτα να κρυώσει και την επόμενη το κόβουμε σε 3 πάτους!
ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
1 φλυτζάνι τσαγιού νερό βράσιμο 2 λεπτα!
ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
1 βανίλια,
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο,
200 γραμμάρια κουβερτουρα!
Ζεσταινουμε γάλα με την ζάχαρη,στην συνέχεια ρίχνουμε διαλυμένο σε λίγο γάλα το κορν φλαουρ και το αλεύρι μόλις πήξει κατεβάζουμε και Προσθέτουμε βανίλια βούτυρο και κουβερτουρα! Αφήνουμε να κρυώσει!
ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΑ ΚΡΥΑ: Πάτο σιρόπιασμα κρέμα, ξανά πάτο σιρόπιασμα, κρέμα πάτο και τέλος σαντιγί! Διακόσμηση δική μας έμπνευση!
Η Συνταγή είναι της κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.