Γλυκα
Τέλειες Καρύδες για τον καφέ μας!
Υλικά 3 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο 2 κ.σούπας αλεύρι 1 φλ.τσαγιού ζάχαρη 1 βανίλια 2 κ.σούπας βούτυρο 4 αβγά ελαφρά χτυπημένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε το αλεύρι με την καρύδα. Ζεσταίνουμε το βούτυρο ελαφρά ρίχνουμε την ζάχαρη την βανίλια και τα αυγά χτυπημένα ανακατεύουμε . Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα με το αλεύρι καρύδα. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά […]
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Υλικά
3 φλ.τσαγιού ινδοκάρυδο
2 κ.σούπας αλεύρι
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σούπας βούτυρο
4 αβγά ελαφρά χτυπημένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε το αλεύρι με την καρύδα.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο ελαφρά ρίχνουμε την ζάχαρη την βανίλια και τα αυγά χτυπημένα ανακατεύουμε .
Ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο μείγμα με το αλεύρι καρύδα.
Το αφήνουμε να κρυώσει καλά το βάζουμε μετά σε κορνέ και σε ένα ταψί με λαδόκολλα τα αριαδιάζουμε σε μικρή απόσταση.
Τοποθετούμε κι από ένα κερασάκι γλυκό στην μέση .
ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Από την κ. Natalia Papadopouloy
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ